Léon Santiago de Compostela

Wanneer:
20 april 2019 – 5 mei 2019 hele dag
2019-04-20T00:00:00+02:00
2019-05-06T00:00:00+02:00

Léon – Santiago de Compostela 16 dagen – 14 wandeldagen
20 april t/m 5 mei 2019

De Camino Frances is de route die door de meeste pelgrims wordt gelopen. Pelgrims komen echt overal ter wereld vandaan. Uw start ligt in de oude historische stadskern van Léon, vanaf daar is het ongeveer 300 km naar Santiago de Compostela. De route gaat langs mooie plaatsen zoals Astorga met het bisschoppelijk paleis van Gaudi en de heuvels via het ‘Crus de Ferro’ waar pelgrims, al eeuwenlang hun van thuis meegenomen ‘last’ achterlaten, in de vorm van een steen. Verder brengt de route u via de O Cebreiro Galicië naar Sarria, de startplaats voor de laatste officiële 100 km. Hierna komt u door het mooie Gallische landschap steeds dichter bij het graf van apostel Jakobus in Santiago. Op de laatste dag beklimt u de Monto de Gozo, oftewel de vreugde berg. Vanaf hier ziet u de contouren van Santiago opdoemen. Nu resten de laatste kilometers naar de Kathedraal.
Hier verkrijgt u uw ‘Compostelaat’ certificaat en ontdekt u de magie van de oude binnenstad van Santiago, een UNESCO World Heritage Site.

Praktische zaken: deze reis is in samenwerking met VNB

Inclusief:
Vlucht Amsterdam Airport Schiphol – Santander of Bilbao en Santiago de Compostela – Amsterdam Airport Schiphol inclusief luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen
Transfer per bus van en naar de luchthavens in Spanje
Vijftien overnachtingen onderweg in herbergen en pelgrims accommodaties
Gids/reisbegeleiding door Ben Onderweg
Alle maaltijden
Pelgrimspaspoort
Boekings- en administratiekosten

Exclusief:
Reisverzekering (verplicht)
Annuleringsverzekering
Reis van uw woonplaats naar de luchthaven v.v.
Indien wijzigingen in de vervoerskosten of verschuldigde (nieuwe) heffingen – zoals bij- voorbeeld brandstoftoeslagen – daartoe aanleiding geven, behoudt VNB zich het recht voor deze door te berekenen aan de pelgrims
Voor vliegreizen die worden uitgevoerd door een lijndienst gelden afwijkende annulering voorwaarden. De annuleringskosten kunt u opvragen bij VNB.

Reissom p.p. € 1.469,00

Voor vragen neem gerust contact met mij op.

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *