Agenda

feb
22
vr
Klankschaal opleiding (basis)
feb 22 @ 13:30 – 17:00

in 3 delen, vandaag deel 3 en uitreiking certificaat

mrt
1
vr
Fiets en Wandelbeurs 4.C.10
mrt 1 @ 10:00 – mrt 3 @ 17:00

Pelgrimspaviljoen 4.C.10

Ben…Onderweg bied samen met VNB georganiseerde pelgrimstochten in binnen- en buitenland aan. Van luxe tot eenvoud individueel lopen in een kleine groepreis. In het paviljoen zijn meerdere organisaties vertegenwoordigd.

Te voet naar bijvoorbeeld Santiago de Compostela of Rome en zelfs door Noorwegen en Zweden. Het historisch karakter van de routes omgeven door een spirituele sfeer, dat geeft een grote meerwaarde aan je vakantie.

mrt
2
za
Ochtendgloren wandeling
mrt 2 @ 07:00 – 09:00

Hartelijk welkom…

Op deze vroege ochtend in Ermelo! Reintje de Vos en Ben Onderweg verzorgen maandelijks een Ochtendgloren wandeling.

Begin de dag vroeg met een verfrissende wandeling om de week af te sluiten of juist om te beginnen. Wandelen bied rust voor het lichaam en stelt de hersenen in staat om veel geestelijke ballast en informatie te verwerken. We starten bij aanvang met een kop koffie of thee. Waarna we in stilte met de wandeling starten, met een mediatief moment. We hopen de zon, op te zien komen boven de Ermelosche heide.

Wie weet spotten we nog een Ree of Wild Zwijn onderweg. In het 2e deel van de wandeling zal er door het bos gewandeld worden, en krijgt u diverse tekst en uitleg over de directe omgeving betreft de natuur en de historie.

Opgeven (vooraf verplicht) kan via info@benonderweg.nl of info@reintjedevos.nl Zie ook www.benonderweg.nl

Graag tot ziens

Vanaf 16 jaar € 12.50 p.p.

mrt
5
di
Klankschaal ligconcert
mrt 5 @ 20:00 – 22:00

KLANKONTSPANNING LIGCONCERT

Een ligconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.Tijdens een Klankontspanning ligconcert maken ik gebruik van akoestische instrumenten. o.a. klankschalen, gong, oceaandrums, sandawa, etc.Een Klankontspanning ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen.Elke Klankontspanning – ligconcert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Na afloop van een klankontspanning – ligconcert nemen we tijd om de ervaringen te delen.

TIP: We raden publiek aan om een matje of dunne matras mee te nemen, zodat men het concert liggend kan worden ervaren en beluisteren.

Het resonatie concert is in centrum De Zin Stationslaan 32,aanvang: 20.00, zaal open 19.30uur;bijdrage inclusief koffie/thee: € 15,–.

mrt
9
za
Wandel-wijs met verhalen, etappe 1
mrt 9 @ 10:30 – 17:00

Pelgrimsweg Utrecht Vessem Etappe 1
Utrecht(Janskerkhof)-Cothen

Ieder mens draagt onderweg in zijn leven een schat aan verhalen met zich mee. Als u wilt genieten van de verhalen die uzelf, soms onwetend, met u meedraagt, u kunt ervoor kiezen ze op te delven.

En misschien wilt u ze delen met anderen zodat we samen rijker en wijzer kunnen worden.

Op het ritme van onze voetstappen komen verhalen, fragmenten van verhalen, vaak vanzelf naar boven als we andere stemmen in ons tot zwijgen, tot stilte hebben gebracht.

Wij, Ben en Elza, kiezen ervoor verhalen uit andere culturen, andere landen en andere gemeenschappen met jullie te delen. Het kan openingen geven uw eigen verhaal te vinden doordat universele verhalen elkaar kunnen raken.

Als de bovenstaande woorden, deze insteek, u nieuwsgierig maken nodigen we u uit met ons mee te wandelen. In het met elkaar op weg gaan in een kleine groep, die wisselend van samenstelling kan zijn, wandelen we in een aantal dag etappes van Utrecht(Janskerkhof, Huis van Sint Jacob) naar het zuiden(Vessem, Pelgrimshoeve Kafarnaum) .

We lopen tussen de 20 en 25 km per dag. Begin- en eindpunt zoveel mogelijk bij OV. De weg ligt open voor ons en we zien wel wat er op ons pad komt. Welkom !

Praktisch:
Vertrek: 10.30 u bij OV halte
Kosten: minimaal € 5, min. 6 , max. 10 deeln.

Fijn, als u even aangeeft dat uw komst bij: Ben Noorloos(06 12141231 ben@benonderweg.nl) of Elza Vis( 06 23150498 of elza@binnenste-buitenverhalen.nl ) Als u opgeeft krijg u de laatste informatie.