BEN IS

BEN ONDERWEG | BEN NOORLOOS

Hallo,
Mijn naam is Ben Noorloos, door goede vrienden/vriendinnen word ik nog weleens Bennie genoemd. Dit was de naam die ik bij mijn geboorte kreeg, in de pubertijd werd het de meer stoere naam Ben.

Geboren in Apeldoorn en via Doetinchem, Heerlen en Heinenoord in Ermelo aangeland. Je kan dus al zeggen dat ik best veel onderweg ben geweest. In deze periode met Marjan getrouwd geweest en hebben samen 2 fijne zonen, nu 30 en 33 jaar oud.

In de rode draad naar het nu, staat meer over mijn achtergrond. Door het lezen van het boek De zwerftocht van Belcampo (uitgegeven in 1980), werd mijn wens om eens zo’n zwerftocht door Europa te maken aangewakkerd. Door een collega, werd ik gewezen op de oudste wandelroute in Europa, naar Santiago de Compostela. Mijn aandacht was gewekt! De geschiedenis van deze oude route met het verhaal van de Tempeliers, in deze voetsporen zou ik willen gaan. Echter het duurde nog tot  2003 dat ik op pelgrimstocht kon gaan. In noord Frankrijk heb ik een voetbreuk opgelopen, echter in voorjaar 2004 mocht ik verder, KLIK hier, voor mijn verhaal. Het is het mooiste cadeau dat ik mijzelf heb gegeven, kan ik nog steeds zeggen in 2019!

DE WEG EN RODE DRAAD NAAR HET NU:

Vanuit de opleiding tot elektronicus, ben ik de gezondheidszorg in gestapt. Eerst echt in het maken van apparatuur, verbindingen leggen tussen onderdelen. later in het bedienen van apparatuur tijdens hart operaties, verbinding tussen apparatuur en mensen. Vervolgens als leidinggevende in de gezondheidszorg, het leggen van verbindingen van mens tot mens. Hierbij was apparatuur alleen het voertuig, de mens daar gaat het om. Nu is de techniek, voor mij, alleen mens ondersteunend.

Na een gedegen opleiding tot gecertificeerd coach, gaat het nu om de verbondenheid tussen mensen.

Naast mijn gezin, en werk heb ik al vele jaren de hobby’s van gemeentepolitiek en wandelen. Wandelen van trektochten, compleet met tent en kookgerei in de rugzak. Tot vierdaagse van Apeldoorn en een Kennedymars of nacht van Gulpen van70/ 80Km.

Door het lopen van mijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, vanuit Nederland, werk ik graag met de metaforen die bij een pelgrimstocht horen.

In mijn huidige werk als coach gaat het dus om verbinding te maken met je eigen kern. Zodat jij meer vanuit je eigenheid de verbinding naar jouw omgeving kan maken. Zo sta je in eigen kracht vanuit eerbied, vertrouwen voor jezelf en de ander.

Vanuit mijn passie, in het leggen van verbindingen tussen mensen en vanuit de mens, heb ik de keus gemaakt om mij verder te specialiseren in het coachen & begeleiden van mensen.

Om iedereen te helpen om kijken naar eigen waarden en overtuigingen. Waardoor er meer mogelijk is om in contact te blijven met zijn/haar leefwereld. Dus in contact zijn met je eigen kern en te verbinden met elkaar. Hierbij zijn veiligheid, respect en in vertrouwen mijn sleutelwoorden.

Via mail ben@benonderweg.nl en contactformulier,  rechtsboven in knoppenbalk, ben ik bereikbaar.

Ook is het mogelijk te bellen: 06 12141231

Bij meer interesse in mijn achtergrond, kijk dan op LinkedIn.

Lees ook artikel Jakobsstaf, Op ontdekkingsreis naar Santiago, klik hier