CAMINO FRANCES

Wanneer:
9 september 2019 – 16 september 2019 hele dag
2019-09-09T00:00:00+02:00
2019-09-17T00:00:00+02:00

AMINO FRANCES DE LAATSTE 115 KM VANAF SARRIA
9 t/m 16 sept. 2019

Sarria naar Santiago de Compostela – 7 dagen

Santiago de Compostela Sarria naar Santiago de Compostela
Het oude wandelpad – Pelgrims van over de hele wereld hebben al eeuwen naar Camino naar Santiago gelopen. De aanleiding was/is het graf van de apostel Jacobus, in Santiago de Compostela.

Vandaag de dag, lopen vele de Camino voor religieuze, spirituele redenen, of gewoon voor uzelf en haar natuurlijke schoonheid, zoals de geschiedenis. De “Camino de Santiago” is een reis van uw levenstijd, een unieke ervaring die inspireert, zelfs als de reis voorbij is.

Een van de meest bekende en belangrijke routes is de Camino Frances. Deze start vanaf de Franse-grens. Vanuit alle landen van de wereld lopen de meeste mensen, deze camino, naar Santiago de Compostela.

Dit is de meest populaire gedeelte van de Camino de Santiago. Perfect voor mensen op zoek naar de essentie van de Camino te vinden: een mooie wandeling, lekker eten en wijn, het ontdekken van de lokale gewoonten, ontmoeten mede-pelgrims en genieten van de unieke sfeer van dit alles. U zal het niet snel vergeten deze ervaring!

Ons gedeelte van de Camino de Santiago begint in Sarria en heeft betrekking op de laatste 110 km van de Camino Francés, het vereiste minimum voor het verkrijgen van uw Compostela certificaat. De Camino zal u door bossen, akkers en rustieke dorpjes en paden omzoomd door granieten stenen muren geleiden. Het groene, glooiende landschap van Galicië is een onderdeel van de weg die u elke dag zult lopen. Dit totdat u uw eindbestemming te benaderd: de mythische stad van Santiago de Compostela.

Hier verkrijgt u uw ‘Compostela’ certificaat en ontdek de magie van de oude binnenstad van Santiago, een UNESCO World Heritage Site.

Dit bericht is een kopie van een kalender feed van een adere website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *