Ochtendgloren wandeling

Wanneer:
10 juni 2019 @ 05:00 – 07:30
2019-06-10T05:00:00+02:00
2019-06-10T07:30:00+02:00
Waar:
Drieerweg
Drieërweg
3852 Ermelo
Nederland
Kosten:
€ 12,50
Contact:
Ben Noorloos
612141231

Begin de dag vroeg met een verfrissende wandeling om de dag af te beginnen. Wandelen bied rust voor het lichaam en stelt de hersenen in staat om veel geestelijke ballast en informatie te verwerken. We starten of eindigen met een kop koffie of thee. Waarna we in stilte met de wandeling starten, met een inspirerende tekst. We hopen de zon, op te zien komen boven de Ermelosche heide.

Wie weet spotten we nog een Ree of Wild Zwijn onderweg. In het 2e deel van de wandeling zal er door het bos gewandeld worden, en krijgt u tekst en uitleg over de directe omgeving betreft de natuur en de historie.

Aanmelden, dat kan  via info@benonderweg.nl of via contactpagina.

Over Ben Noorloos

Levensspreuk: Wie het doel niet kent zal de weg niet vinden. Je doel is misschien wel een hele lastige. Ik heb in het leven zelfs niet 1 doel, als dat er ene doel is zal gelukkig zijn het misschien wel het grootste zijn. Echter geluk is geen doel maar een keuze, zegt een Boeddhistische wijsheid. Het doel ligt al in ons, daar zijn we naar zoekende en geeft een drive waaruit we leven. Als we in burn out of veel stress komen, ervaren we eigenlijk dat we onszelf kwijt zijn. Onze eigen doel uit oog hebben verloren, we raken uitgeput en geblust. Met ons burn out en stress reductie programma, ga je na een gedegen voorbereiding 10 dagen de uitdaging met jezelf aan. Het programma heet de Santiago Uitdaging. Met 9 thema's als: wie ben ik, waar kom ik vandaan, welk moois heb ik in mijn rugzak, waar word ik blij van. Na afloop is er een stuk nazorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *