Trekking/avontuur/bezinning in Nepal – november 2018

Trekking/avontuur/bezinning in Nepal

Vanuit Pokhara met de Annapurka trek/avontuur/bezinning – 16 dagen.

Nepal

Begin november is Nepal op zijn mooist met heldere luchten. Dit is na het regen seizoen, de nachten kunnen op deze hoogte behoorlijk fris zijn. Wij willen dan een mooie trekking met avontuur en bezinning gaan organiseren. De plannen krijgen steeds verder vorm. Ook het kostenplaatje meer concreter. Wij gaan uitvan 16 dagen compleet verzorgt incl vliegreis. Onderweg met eigen thema’s als actief in beweging, passief bekijken en stilte zoekend (mindful)

Onderstaand een voorbeeld welke we bekijken, met mogelijk een paar dagen verblijf in klooster. Het programma is rond evenals de datum: 2 t/m 17 november 2018

Nepal met een trekking naar Annapurna Base Camp. Een prachtige en uitdagende in de Annapurna met uitzicht op de vele zeven en achtduizenders, die we afsluiten met een verblijf bij het Neydo klooster.

De trekking naar Annapurna Base Camp is één van de mooiste en afwisselende trekkingen van Nepal. Geniet van de adembenemende vergezichten. De cultuur is net zo divers als de flora en fauna onderweg. Kijkt uit op de toppen van de Annapurna, Dhaulagiri, Machhapuchhre, Manaslu, Gangapurna en Tilicho. Het Annapurna Base Camp, 4.130 meter hoogte, een pareltje met majestueuze panorama’s.

2 reacties op Trekking/avontuur/bezinning in Nepal – november 2018

  1. Pingback: Wandelreizen 2018 – Ben Onderweg

  2. Humphrey schreef:

    Erg gaaf! Hier meld ik mij zeker voor aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *