Pelgrimsreizen info

Algemene informatie en reisvoorwaarden:

1. Reisvoorwaarden  Opend in nieuw venster
2. Opzet Ben…Onderweg

1 PELGRIMS WEGEN DOOR EUROPA, ONDERWEG EN OP WEG MET BEN…ONDERWEG

Op deze site van Ben…Onderweg, vind u een aantal pelgrims wandelreizen. De achtergrond waaruit Ben…Onderweg deze organiseerd is vanuit de filisofie, dan we allemaal ons levensweg gaan. Zelf ben ik in 2003/2004 vanuit thuis naar Santiago de Compostela gelopen, (lees meer). Graag gun ik iedereen de stuk deze ervaring en beleving van een pelgrimstocht. Waarbij ik de ruimte geef uw eigen pelgrimstocht te gaan, echter met ondersteuning van mijn ervaring. 

Ben…Onderweg wil geen reisorganisatie zijn. Wel als Gids, op u/jou kennismaking met een pelgrims wandeltochten. Zo verzorgen wij de overnachtingen, het ontbijt en dergelijke in samenspraak met u, meestal onderweg. Zo wordt het niet vooraf gereserveerd, dit alleen als het nodig is. De reisgelden komen ten gunste van de wandeltocht, wat van de reissom overblijft is dan de “verdienste” voor de Gids.

 

Op deze manier blijven de reisgelden beperkt en uw ervaring zoveel mogelijk zuiver.

De pelgrims wandelreizen zijn dan ook, ervaringsreizen met inhoud. De inhoud kan voor iedere deelnemer anders zijn, die ruimte moet en mag er zijn..

Graag loop ik met u samen op, wees welkom.

Ben Noorloos (Ben…Onderweg)

 

Wel is het nodig om alles duidelijk met elkaar helder te hebben, daarvoor gelden onderstaande reisvoorwaarden voor deze pelgrimsreizen.

 

Reisvoorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *