Klankschalen – concert – massage -Training

Klankschalen, Meditatie en ontspannen

Een fijne kennismaking met klankschalen en het effect, kan tijdens een van de klankschalen (lig) concerten. 

Ook is een persoonlijke klankmassage een bijzondere ervaring ( hiervoor maakt u een persoonlijke afspraak).

Klankschalen, is meditatie en ontspannen te gelijk.

DE WERKING VAN DE KLANKSCHAAL

Wanneer een klankschaal beroerd wordt met een stok geeft de schaal een geluid, maar de schaal geeft ook een trilling. Soms is de trilling zo krachtig dat u deze met het blote oog kunt waarnemen. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door een lichaam. Uw lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Het gevolg is een innerlijke massage, op cel niveau. Een gezond lichaam is goed afgestemd en trilt zuiver in een eigen frequentie. Bij een ziek orgaan of een blokkade, door emoties, is deze frequentie gestoord. U voelt u niet lekker in uw vel zitten, u bent gestrest en krijgt lichamelijke klachten. Door de trilling van de klankschaal zal het lichaam eerst mee trillen met de klankschaal en zodoende meegaan met de harmonische golven van de klankschaal. Daarna zal het lichaam weer overgaan in zijn lichaamseigen trilling. Dit proces is zelfs met Kirlian fotografie vast te leggen.

 

De energie van de klankschaal is zo fijn stoffelijk, dat het in ons energetisch systeem tot het zevende niveau inwerkt. Het duurt soms dagen voordat de trillingen zijn uitgewerkt en het lichaam zolang weer kan ervaren hoe het is om in balans te zijn. De mogelijkheid om stress tijdig te onderkennen wordt daardoor verhoogd. Omdat de klankschalen rechtstreeks inwerken op de spierlagen in ons lichaam kan stress ook directer worden uitgebalanceerd. Ideaal voor mensen, die langdurig of tijdelijk onder druk staan. Door de trilling, door de vibraties komen blokkades vrij, de spanning in de spieren zal verminderen.

De klankschaal is geen tovermiddel, het werkt volgens de natuurlijke effecten. Zo het is een natuurlijk hulpmiddel op weg naar ultieme ontspanning.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *