Massage

klankschaal ligconcerten       klankschaal ligconcert

Een klankschaal-massage geeft een diepere ontspanning aan lichaam en geest.
De klanken (trillingen) harmoniseren spanningen in het lichaam. Opgebouwde spanningen komen los en het lichaam kan weer herstellen.

De klankschaal-massage ondersteund de zelfgenezende kracht van het lichaam.
Deze weldadige manier om te ontspannen kan ervaren worden als een soort sauna als er blokkades/blessures/chronische pijn in het lichaam. Dan kunnen meerdere massages een ondersteuning zijn om hieraan te werken. Klankschaal massage kan ook plaatsvinden naast andere behandelingen.

Zelfs wanneer u sceptisch en kritisch bent over klankschaal massage, kunt u ervaren dat het een natuurlijke manier van massage is. U kunt de trillingen voelen met de hand maar ook in bijvoorbeeld de buik. Ook tijdens een massage of klankschalen concert vallen mensen door de ontspanning in slaap. Deze klanken/trillingen hoeft u niet te “horen”, ze komen gewoon binnen doordat we voor ongeveer 75% uit water bestaan.

Tijdens een klankschaal-massage is alleen gewenst om  uw schoenen uit te doen en eventueel een riem of bril af te doen voldoende.
Na een korte inleidend gesprek neemt u plaats op een massagetafel. De klankschalen worden op of naast uw lichaam gezet en rustig aangeslagen. U ondergaat de klanken en trillingen dan vanzelf, het is een weldaad voor lichaam en geest.

Verder kan bekeken/onderzocht worden hoe de klankschalen ingezet kunnen worden bij eventuele pijnklachten als gevolg van spanning of overbelasting van spieren.

Een klankschalen-massage duurt ongeveer 1 uur, met een kort voor- en nagesprek.
De kosten bedragen € 45,– per behandeling.