Samen aan de wandel

Samen aan de Wandel

Wandelen haalt de haast uit je hoofd. Kijk wat er over blijft. Die haast verdwijnt uit je hoofd als je wat langer te voet gaat. Door de stilte waar te nemen, in stilte worden nieuwe creativiteit geboren. Opgaan in het landschap schept mogelijkheden tot verdieping. Waarin je tempo verandert. Je merkt dat je zintuigen gaan anders waarnemen: je krijgt weer oog voor het wonder van de schepping en jouw verbondenheid daarmee. Er komt (meer of weer) stilte… Ruimte voor rust, maar misschien ook wel onrust of angst voor de leegte. Mogelijk loop je tegen je eigen fysieke grenzen aan. Er gebeurt in ieder geval wat met je.

brabantkopie

Tijdens het lopen, ontstaat er tijd en geestelijke ruimte voor andere vragen. Vragen die de dagelijkse beslommeringen voorbij gaan. Vragen die mogelijk met zingeving te maken hebben. Misschien zelfs wel met iets dat niet van deze wereld is, iets van het Onnoembare, het Universele of Goddelijke. Vanuit het vermoeden of misschien zelfs wel het besef dat er meer moet zijn dan alleen het materiële. De haast en de jacht naar het materiële – gedreven door begeerte streven naar meer, beter, mooier, sneller, groter en duurder – doet ons voorbij hollen aan datgene wat echt wezenlijk is. Dat wezenlijke is niet materieel en is voor de ogen onzichtbaar. Wat voor de ogen onzichtbaar is, raakt ons ten diepste, raakt onze ziel.
Soms kan het goed zijn om iemand te hebben om samen mee op weg te gaan en over dat onzichtbare, dat wezenlijke aan de praat te gaan, zodat je vanuit jou ziel kan spreken, wat je het diepste beweegt. 

Zo nodig ik, jou uit om je ook over te geven aan de weg en met mij op pad en onderweg te gaan. Zullen we uit onze hoofde de haast halen en kijken wat er meer is!

Maak een persoonlijke afspraak

Neem contact op dan maken we een wandelende afspraak, 

Ben Noorloos (Ben…Onderweg)

{module 140|showtitle=0}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *