Referenties

Ben Noorloos als wandelgids en wandelcoach

Referenties tijdens persoonlijke trajecten & groepsreizen

Referenties van Ben Noorloos als wandelgids en wandelcoach

Persoonlijke trajecten:

Tijdens de wandelingen die wij samen maken kan de Coaching van Ben Noorloos op een rustige en natuurlijke manier zijn gang vinden. 
Frisse lucht en natuur helpen mij om dieper te kunnen doorvoelen. De brede levenservaring en vakkennis van Ben maken tochten en coaching tot een waardevolle ervaring.

met dank, LL te Z 

Groepsreizen:

Hans,
Ik kreeg de mogelijkheid om samen met Ben en 3 anderen een deel van de camino in de maand mei te gaan lopen. Ben zou voor begeleiding en ondersteuning zorg dragen.
Na een treinreis,vliegreis en weer een treinreis kwamen we aan bij ons startpunt de volgende dag n.l. Saint Jean Pied de Port..Ons eindpunt zou in Los Arcos zijn.
De Pyreneeen waren heftig met storm, koude en sneeuw. De dagen erna waren vooral erg warm.

Voor mij persoonlijk was deze tocht een sprong in het diepe. Ik zou wel zien, waar ik uit kwam. Maar ik wilde dit altijd al zo graag.
Maar deze camino heeft mij geestelijk diep geraakt. Zoals de omgang met andere pelgrims, als het kennen van je zelf.
De vraag, die wij ons stelden was: hoe vertel ik mijn ervaringen en de belevenissen aan een ander. De verandering van jezelf.
Zij kunnen niet begrijpen wat een en ander bij je losmaakt.
Ook hierin is Ben een goede support voor mij geweest. Op de achtergrond maar wel altijd in je nabijheid.
Ook zijn bijna dagelijkse overdenkingen, die je meekreeg voordat je op pad ging, waren geweldig inhoudelijk en hadden veel diepgang.
Ons groepsgebeuren was groots. Uniek gewoon. Heerlijk warm, met respect en zorg voor elkaar.

Conclusie:

Er gebeurd veel met je op de camino en ben je weer thuis, dan moet je je eigen identiteit weer opzoeken. Maar dat zal tijd kosten, denk ik. Geweldige ervaring om met Ben samen op te trekken. Ben is een echt gevoelsmens en puur.

Petra,
” Een niet te vergeten ervaring om de start te maken van de Camino in een klein groepsverband. Een kennismaking met het pelgrimeren die ik alleen nooit had durven maken maar in olv van Ben Noorloos hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt die een diepe indruk op ons heeft gemaakt. “

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *