Pelgrims wandel 3daagse “Spirituele Driehoek” Vessem, Bergeijk en Postel

Pelgrims Wandel 3daagse DSCN8569a

Spirituele Driehoek (Vessem, Bergeijk, abdij Postel)

4 t/m 7 mei 2018

Of 

28 t/ 31 aug 2018

Een prachtige wandel 3 daagse voor mensen die houden van mooie wandel dagtochten. Door de Brabantse kempen en door de grensbossen met Belgie.

Compleet verzorgt

PELGRIMS WANDEL 3DAAGSE DSCN8569a

SPIRITUELE DRIEHOEK (VESSEM, BERGEIJK, ABDIJ POSTEL)

4 t/m 7 mei 2018

Of 

28 t/ 31 aug 2018

Een prachtige wandel 3 daagse voor mensen die houden van mooie wandel dagtochten. Door de Brabantse kempen en door de grensbossen met Belgie.

Compleet verzorgt – in samenwerking met de Wandelmaat, 


Inhoud:
Een prachtige wandeling voor mensen die houden van stevige wandelingen. Tijdens de wandeldagen loop je met je rugzak(je). Beperk je tot het meest noodzakelijke, zoals verschoning en enig toiletgerei.

Op vrijdagavond maakt u mogelijk ook kennis met broeder Fons, de drijvende kracht achter de pelgrimage naar Jacobus van Compostela.

Op zaterdag wandelen we naar de Bergeijk en bezoeken wij de Gemeenschap De Hooge Berkt. Een bijzondere gemeenschap aan de rand van het dorp Bergeijk. Tevens maken de Lichtdienst mee. Na de koffie is er ruimte voor nadere ontmoeting met de bewoners.

Op zondag stappen we stevig door om op tijd bij de Norbertijnen te komen van de Abdij Postel. Een prachtige wandeling, die eindigt in de oude romaanse kerk van de abdij. We kunnen om 18 uur het avondgebed meemaken, daarna is er een broodmaaltijd. Waar u op moet letten is de sluitingstijd van het gastenhuis; om 22.30 uur gaat de deur op slot. Maar in het gastenhuis is ook een gezellige bar met Postels bier.
Op maandagmorgen kunnen we naar de Lauden om 06.45 uur. We vertrekken na het ontbijt van 08.15 uur. Dan wandelen we via de Cartierheide naar Vessem, ook een tocht van om en nabij de 25 kilometer. In Vessem aangekomen wacht nog een kop soep en de afronding, zodat we rond de klok van vier beginnen aan de thuisreis.

Deze wandeling in de spirituele driehoek is geschikt voor mensen met een goede wandelconditie.

De kloosterwandeling wordt geleid door Ben Noorloos van het bureau Ben… Onderweg.


Opmerkingen:
INBEGREPEN: 3 overnachtingen, huur van bedlinnen en handdoek, alle maaltijden, kop soep op zondag, rondleiding, administratieve kosten en dienstverlening door permanent aanwezige gids.

Overige informatie:

*Bij aanvang bent U om 16.00 welkom bij de Pelgrimshoeve in Vessem. Er is een parkeerplaats waar uw auto kan blijven staan tot zondag. Vessem is vanuit Eindhoven goed bereikbaar met de (buurt-) bus.
Deze buurtbus rijdt ook op maandag.

Overnachtingen 3
totaal 4 dagen

*Datum:
4 t/m 7 mei 2018

Of

28 t/ 31 aug 2018

Beschikbare plaatsen: 9 
Prijs: € 375   

Aanvang: Vessem, Pelgrimshoeve 16:00:00
Terugreis: Vessem. Pelgrimshoeve 16:00:00
Wandeldagen: drie
Aantal Kilometers: 25 km per dag

Regio: Noord-Brabant
Landschap: bos, dorp, landelijk

Gasthuis
1.Pelgrimshoeve Kafarnaüm in Vessem;
2.Klein en plaatselijk hotel in Bergeijk
3.Abdij Postel, Norbertijnerabdij, België

Er zijn eenvoudige kamers, douche en toilet op de gang. We kunnen gebruik van 1-persoonskamer niet op alle adressen garanderen. 
Linnengoed, handdoeken, washandje en alle maaltijden inbegrepen.

{module 140|showtitle=0}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *