Ontdekkingsreis-Santiago – Opweg naar stressreductie,

Opweg naar stressreductie 31 augustus t/m 9 september-2018,

Dit is een bewezen aanpak, welke een snel en blijvend resultaat heeft.

Tijdens een 10 daagse ontdekkingsreis naar Santiago de Compostela ga je aan de slag met je persoonlijke rugzak. Ben…Onderweg en John van der Sluis nemen je mee op pad naar meer innerlijke rust.

Om onderweg met jezelf aan de slag te gaan, doelen helder krijgen, zowel privé als zakelijk.
10 dagen een time-out, die je verder helpt in 2018 en verder.

De eerste stap begint NU, door je nu in te schrijven.  Zeer geschikt als stress-reductie programma. Zeker als stappenplan om stevig door een periode van burn-out heen te gaan. Waarna je sneller vooruit kunt en weer jou draad van leven kan oppakken!

INFO, klik hier
AANMELDEN, klik hier

Doelen:

De Gele Pijl wijst je de weg tijdens een pelgrimage naar Santiago de Compostela. Het is symbolisch DE BESTE COACH die je maar kunt hebben onderweg in je leven, werk of business. Iedereen verdient een gele pijl, of beter gezegd KANS zijn eigen leven te leiden (niet lijden). De Gele Pijl beweegt je naar een kansrijk bestaan vanuit jouw waarden compassie, vrijheid en avontuur.

De ontdekkingsreis gaat over onderweg zijn (in het hier en nu), concreet stappen zetten, een doel voor ogen hebben, afstand nemen, loslaten en reflectie! Met in het bijzonder: richting in je leven, ont-moeting met jezelf en de ander, leren omgaan met hindernissen op je pad, ontdekken van het moois in jouw rugzak en waar je echt warm voor loopt en vooral genieten van het onderweg zijn. Kortom: een waardevol avontuur.

Praktisch:

Per dag lopen we etappes van 18-22 km. We gaan samen op pad en toch is pelgrimeren juist het lopen van je eigen weg. Jij bepaalt of je alleen wilt lopen, wanneer je in stilte wil gaan en wanneer je het contact op zoekt met de ander. De groepsdynamiek zijn mooie spiegels en reflectie momenten. Op jouw manier en in eigen tempo. Jouw proces staat voorop.  Tevens gaat het natuurlijk ook om genieten, dus lachen en ontspanning hoort er ook bij.

Welke thema’s gebruiken we: waar sta ik?, waar kom ik vandaan?, waar ga ik naartoe?, waar loop ik warm voor?, waar loop ik tegenaan?, wat heb ik nodig onderweg?, wie ben ik? en wat wordt mijn eerstvolgende stap?

Begeleiding: 2 professionele en ervaren pelgrims gaan De Weg met jouw. Zij zijn geïnspireerd door Pelgrimeren, Mindfulness, NLP en open staan voor wat zich onderweg aandient.

Reisinfo:

Op dag 1 vliegen we van Amsterdam naar Santiago de Compostela (of La Coruna), daarna met het openbaar vervoer (of taxi) naar de startplaats Sarria, zo’n 115 km voor Santiago. Dag 2 t/m 7 lopen we naar Santiago. Dag 8 kan je, na de pelgrimsmis en het ontvangen van je Compostela, in alle rust Santiago ervaren. Dag 9 lopen we de laatste etappe naar Finisterre (=eind van de wereld). Daar neem je op spectaculaire wijze afstand van je lasten en zet je de eerste stap naar een nieuw begin. Op dag 10 vliegen we terug van Santiago naar Amsterdam.

De investering bedraagt ** € 2395,– pp inclusief:

– coaching, training, kennismakingswandeling/intake, ticket, ontbijt & diner, overnachting, pelgrimspaspoort, boek, gopro-film vd pijlbreek en follow up wandeling.

– Accommodaties zijn bewust niet van tevoren geboekt en geregeld. Het gaat om het onderweg zijn en omgaan met wat de weg met zich meebrengt!

(Ook wel avontuur genoemd!)

– Doorgang bij 4 en max 10 deelnemers. Dit om ieders proces optimaal te ondersteunen.

– vluchten, ontbijt en overnachting.

exclusief lunch en dergelijke onderweg.

Indien vluchten zelf worden geboekt, dan is de prijs € 1995, verder pakket hetzelfde.

AANMELDEN _ INFO, klik hier
Dit super speciale programma wordt samen verzorgt door Ben…Onderweg en John vander Sluis

** Met tip ook dat kosten zijn te mogelijk door werkgever/ziektekosten kan worden vergoed (budget voor ontwikkeling, deskundigheidsbevordering, coaching/training) en belastingdienst (verbeteren positie arbeidsmarkt, stressreductie etc).

INFO, klik hier
AANMELDEN, klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *