Klankconcert

ligconcertEen klankconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen.

 

 

De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.Tijdens een Klankontspanning ligconcert maak ik gebruik van akoestische instrumenten. o.a. klankschalen, gong, oceaandrums, koshi windchimes, etc.

Een Klankontspanning ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen. Elke Klankontspanning – ligconcert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Na afloop van een klankontspanning – ligconcert nemen we tijd om de ervaringen te delen.

De resonantie concerten zijn in centrum De Zin Stationslaan 32, aanvang: 20.00, zaal open 19.30uur

TIP: We raden publiek aan om een matje of dunne matras mee te nemen, zodat men het concert liggend kan worden ervaren en beluisteren.

Klankschalen – Ligconcert – agenda – 2018

Dinsdag
VOL

30 jan.

Centrum de Zin 20.00-21.40
Dinsdag

6 mrt.

Centrum de Zin 20.00-21.40
Dinsdag

17 apr.

Centrum de Zin 20.00-21.40
Dinsdag

15 mei

Centrum de Zin 20.00-21.40
Dinsdag

12 jun.

Centrum de Zin 20.00-21.40

Deelname, graag even aanmelden via contact of mail info@benonderweg.nl
kosten € 15,– pp (strippenkaart 5 x is ook mogelijk €65,– ipv €75,–)

Organisator: Ben Noorloos – Centrum de Zin

Omhoog

Over Ben Noorloos

Levensspreuk: Wie het doel niet kent zal de weg niet vinden. Je doel is misschien wel een hele lastige. Ik heb in het leven zelfs niet 1 doel, als dat er ene doel is zal gelukkig zijn het misschien wel het grootste zijn. Echter geluk is geen doel maar een keuze, zegt een Boeddhistische wijsheid. Het doel ligt al in ons, daar zijn we naar zoekende en geeft een drive waaruit we leven. Als we in burn out of veel stress komen, ervaren we eigenlijk dat we onszelf kwijt zijn. Onze eigen doel uit oog hebben verloren, we raken uitgeput en geblust. Met ons burn out en stress reductie programma, ga je na een gedegen voorbereiding 10 dagen de uitdaging met jezelf aan. Het programma heet de Santiago Uitdaging. Met 9 thema's als: wie ben ik, waar kom ik vandaan, welk moois heb ik in mijn rugzak, waar word ik blij van. Na afloop is er een stuk nazorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *