Klankschalen – Ligconcert,

Diepe ontspanning en in harmonie met jezelf

schalen ben

klankschalen ligconcert – voor data klik hier….

Neem tijd voor jezelf en kom tot rust en in balans.

Klankontspanning Ligconcert

Een ligconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Tijdens een Klankontspanning ligconcert maken ik gebruik van akoestische instrumenten. o.a. klankschalen, gong, oceaandrums, sandawa, etc.

Een Klankontspanning ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen.

Elke Klankontspanning – ligconcert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Na afloop van een klankontspanning – ligconcert nemen we tijd om de ervaringen te delen.

TIP: We raden publiek aan om een matje of dunne matras mee te nemen, zodat men het concert liggend kan worden ervaren en beluisteren.

Het resonatie concert is in centrum De Zin Stationslaan 32,
aanvang: 20.00, zaal open 19.30uur;
bijdrage inclusief koffie/thee: € 15,–.

 

Klankschalenconcert: puur ontspanning

Een unieke ervaring van rust en ontspanning.

Voor een concert wordt gebruik gemaakt van tientallen klankschalen, ook wel ‘singing bowls’ genaamd. Een aantal is gemaakt van een legering van staal, koper, goud, zilver en tin en een aantal van zuiver kristal.

Elke klankschaal heeft zijn eigen resonantie bereik. Deze resonanties werken in op het lichaam. De tonen van de kristallen klankschalen dringen sneller en dieper door in het lichaam. Dit in vergelijk met de metalen klankschalen. De klanken/resonanties kun je het vergelijken met een massage. Een massage, met de kleren aan, ontspant het lichaam, geeft een weldadige rust.
De spieren onstspannen helemaal door deze resonanties. Doordat de spieren ontspannen worden afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd. Mensen dromen heel gemakkelijk weg. Vaak gebeurd het dat een hele blije gemoedstoestand wordt ervaren. Zo heeft een klankschalen concert een verkwikkend en balancerend effect.

Het gebruik van klankschalen is in Nederland krijgt steeds meer bekendheid. Van oorsprong komen de metalen klankschalen uit Nepal en Tibet. De kristallen klankschalen komen uit Amerika. Ze zijn van kristal vervaardigd uit heel fijn (silica)zand van puur kwartskristal, wat gedolven wordt op de zoutvlakten van Silicon Valley.

 

Aanvang: 20.00 Zaal open: 19.30 uur
Locatie: Centrum De Zin Stationsstraat 32 Harderwijk

info@benonderweg.nl intree: € 15 incl. koffie/thee

Aangeraden wordt het volgende mee te nemen:
Een matje (geen dik luchtbed) of een slaapzak o.i.d. voor de ondergrond, een deken of slaapzak om onder te gaan liggen (voor een ontspannen houding)
Eventueel een kussen voor een prettige lighouding.
Het is verstandig kleding te dragen die niet knelt.

 

Aanmelden en informatie, kik hier

2 reacties op Klankschalen – Ligconcert,

  1. Larry Turk schreef:

    Goede avond,

    Ik wil mij graag opgeven voor het klankschalen – ligconcert op dinsdag 30 januari, echter de aanmeldpagina wordt niet gevonden. Is het mogelijk via deze weg mijzelf aan te melden?

    Hartelijke groet,
    Larry Turk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *