Jongeren _ Santiago Uitdaging

Voor kansrijke jongeren tussen de 16 en 25 jaar die het avontuur met zichzelf willen aangaan? Centraal staat jezelf ontdekken en met een knipoog naar jezelf, dus ook plezier hebben! Wandel dan mee, in een natuurlijke, inspirerende of uitdagende omgeving.

Even uit het dagelijkse leven stappen, dan ontstaat er ruimte om meer met jezelf op pad te zijn. Zo kan er dan ruimte zijn om  jezelf en je omstandigheden scherper te zien. Deze al doende ervaring leert je een kansrijke stap te zetten naar jou toekomst!

117,3 km om jezelf te ontdekken

De Santiago Uitdaging is een 10-daags avontuurlijk empowerment programma voor kansrijke jongeren tussen de 16 en 25 jaar. In een natuurlijke en uitdagende omgeving kom je los van het dagelijks leven om te kunnen reflecteren  op jezelf en je omstandigheden. We lopen van Sarria naar Santiago de Compostela en eindigen in Finisterre. Gemiddeld 20 km per dag, met jouw persoonlijke rugzak. Onderweg sta je al lopend stil bij acht belangrijke levensvragen. Je geeft aandacht in het hier en nu, houdt je doel voor ogen en zet bewuste stappen. Zo leer je omgaan met obstakels op je pad en blijf je in contact met het moois in je rugzak. Je ontdekt je kracht en persoonlijke kwaliteiten. Om van daaruit bewuste keuzes te maken voor de toekomst. Met vooral ook veel plezier onderweg. “In samenwerking met John van der Sluis.”

28_29_jacobsstaf_nr_103

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *