Jongeren

Santiago Uitdaging

Ons doel is om met 8 jongeren in 2de helft van maart 2020 op pad te gaan naar Santiago en Finisterre. De jongeren die mee op avontuur durven te gaan, worden uitgedaagd.

Santiago Uitdaging

De Santiago Uitdaging is een 10-daags avontuurlijk empowerment programma voor kansrijke jongeren tussen de 16 en 25 jaar. In een natuurlijke en uitdagende omgeving kom je los van het dagelijks leven om te kunnen reflecteren  op jezelf en je omstandigheden. We lopen van Sarria naar Santiago de Compostela en eindigen in Finisterre. Gemiddeld 20 km per dag, met jouw persoonlijke rugzak. Onderweg sta je al lopend stil bij acht belangrijke levensvragen. Je geeft aandacht in het hier en nu, houdt je doel voor ogen en zet bewuste stappen. Zo leer je omgaan met obstakels op je pad en blijf je in contact met het moois in je rugzak. Je ontdekt je kracht en persoonlijke kwaliteiten. Om van daaruit bewuste keuzes te maken voor de toekomst. Met vooral ook veel plezier onderweg.

Santiago Uitdaging

117,3 km om jezelf te ontdekken

Korte inhoud van het: International empowerment program
In actie komen, uit je comfort-zone, grenzen verleggen, risico’s nemen, patronen doorbreken, mogelijkheden zien, vastberaden zijn, doorzetten, hulp vragen, samenwerken, kwetsbaar durven zijn, tegenslagen incasseren, focus houden, doelgericht zijn, kwaliteiten ontdekken, vertrouwen winnen en successen boeken.