Jongeren

Santiago Uitdaging

Voor de jongeren vanuit in Amsterdam. Gaan we met 8 jongeren van 22 t/m 31 maart op pad naar Santiago en Finisterre. De jongeren die als Lucky One mee op avontuur durven gaan, worden uitgedaagd.

Lees op de speciale website www.santiagouitdaging.nl de hele uitdaging.

 

Walk of Live – Santiago Uitdaging

Korte inhoud van het: International empowerment program
In actie komen, uit je comfortzone, grenzen verleggen, risico’s nemen, patronen doorbreken, mogelijkheden zien, vastberaden zijn, doorzetten, hulp vragen, samenwerken, kwetsbaar durven zijn, tegenslagen incasseren, focus houden, doelgericht zijn, kwaliteiten ontdekken, vertrouwen winnen en successen boeken.

Santiago Uitdaging

117,3 km om jezelf te ontdekken

De Santiago Uitdaging is een 10-daags avontuurlijk empowerment programma voor kansrijke jongeren tussen de 16 en 25 jaar. In een natuurlijke en uitdagende omgeving kom je los van het dagelijks leven om te kunnen reflecteren  op jezelf en je omstandigheden. We lopen van Sarria naar Santiago de Compostela en eindigen in Finisterre. Gemiddeld 20 km per dag, met jouw persoonlijke rugzak. Onderweg sta je al lopend stil bij acht belangrijke levensvragen. Je geeft aandacht in het hier en nu, houdt je doel voor ogen en zet bewuste stappen. Zo leer je omgaan met obstakels op je pad en blijf je in contact met het moois in je rugzak. Je ontdekt je kracht en persoonlijke kwaliteiten. Om van daaruit bewuste keuzes te maken voor de toekomst. Met vooral ook veel plezier onderweg.