Ben Onderweg | Ben Noorloos

 Ben Noorloos,

Vanuit mijn passie, in het leggen van verbindingen tussen mensen en vanuit de mens, heb ik de keus gemaakt om mij verder te specialiseren in het coachen/begeleiden van mensen.

Om iedereen te helpen om kijken naar eigen waarden en overtuigingen. Waardoor er meer mogelijk is om in contact te blijven met zijn/haar leefwereld. Dus in contact zijn met je eigen kern en te verbinden met elkaar. Hierbij zijn veiligheid, respect en in vertrouwen mijn sleutelwoorden.

Door mijn pelgrimstocht in 2003/2004 heb ik inzicht gekregen hierin, KLIK hier, voor mijn verhaal hierover.

De weg en rode draad naar het nu:

Vanuit de opleiding tot elektronicus, ben ik de gezondheidszorg in gestapt. Eerst echt in het maken van apparatuur, verbindingen leggen tussen onderdelen. later in het bedienen van apparatuur tijdens hart operaties, verbinding tussen apparatuur en mensen. Vervolgens als leidinggevende in de gezondheidszorg, het leggen van verbindingen van mens tot mens. Hierbij was apparatuur alleen het voertuig, de mens daar gaat het om. Nu is de techniek, voor mij, alleen mens ondersteunend.

Na een gedegen opleiding tot gecertificeerd coach, gaat het nu om de verbondenheid tussen mensen.

Naast mijn gezin, en werk heb ik al vele jaren de hobby’s van gemeentepolitiek en wandelen. Wandelen van trektochten, compleet met tent en kookgerei in de rugzak. Tot vierdaagse van Apeldoorn en een Kennedymars of nacht van Gulpen van70/ 80Km.

Door het lopen van mijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela, vanuit Nederland, werk ik graag met de metaforen die bij een pelgrimstocht horen.

In mijn huidige werk als coach gaat het dus om verbinding te maken met je eigen kern. Zodat jij meer vanuit je eigenheid de verbinding naar jouw omgeving kan maken. Zo sta je in eigen kracht vanuit eerbied, vertrouwen voor jezelf en de ander.

Via mail ben@benonderweg.nl en de contactpagina van deze site ben ik bereikbaar.

Ook is het mogelijk te bellen: 06 12141231

Bij meer interesse in mijn achtergrond, kijk dan op LinkedIn.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *