Naar de startpagina

Naar de startpagina

  • klank3.jpg

 

Klankschalenconcert: puur ontspanning

Een unieke ervaring van rust en ontspanning.

Voor een concert wordt gebruik gemaakt van tientallen klankschalen, ook wel ‘singing bowls’ genaamd. Een aantal is gemaakt van een legering van staal, koper, goud, zilver en tin en een aantal van zuiver kristal. 

Elke klankschaal heeft zijn eigen resonantie bereik. Deze resonanties werken in op het lichaam. De tonen van de kristallen klankschalen dringen sneller en dieper door in het lichaam. Dit in vergelijk met de metalen klankschalen. De klanken/resonanties kun je het vergelijken met een massage. Een massage, met de kleren aan, ontspant het lichaam, geeft een weldadige rust. 
De spieren onstspannen helemaal door deze resonanties. Doordat de spieren ontspannen worden afvalstoffen in het lichaam sneller afgevoerd. Mensen dromen heel gemakkelijk weg. Vaak gebeurd het dat een hele blije gemoedstoestand wordt ervaren. Zo heeft een klankschalen concert een verkwikkend en balancerend effect. 

Het gebruik van klankschalen is in Nederland krijgt steeds meer bekendheid. Van oorsprong komen de metalen klankschalen uit Nepal en Tibet. De kristallen klankschalen komen uit Amerika. Ze zijn van kristal vervaardigd uit heel fijn (silica)zand van puur kwartskristal, wat gedolven wordt op de zoutvlakten van Silicon Valley.

 

Aanvang: 20.00 Zaal open: 19.30 uur
Locatie: Centrum De Zin Stationsstraat 32 Harderwijk 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. intree: € 15 incl. koffie/thee

Aangeraden wordt het volgende mee te nemen:
Een matje (geen dik luchtbed) of een slaapzak o.i.d. voor de ondergrond, een deken of slaapzak om onder te gaan liggen (voor een ontspannen houding)
Eventueel een kussen voor een prettige lighouding.
Het is verstandig kleding te dragen die niet knelt.

 

Aanmelden en informatie, kik hier

MELD U AAN VOOR

DE NIEUWSBRIEF

 

en blijf op de hoogte van
aankomende activiteiten

 

 

 

MELD U AAN VOOR

DE NIEUWSBRIEF

 

en blijf op de hoogte van
nieuwe 
reizen en
aankomende activiteiten