Naar de startpagina

  • klank3.jpg

BO Schaal 1

Klankschalen

Klankschalen berusten op resonantie, dit is trilling van moleculen. Via horen en voelen resoneren lichaamscellen mee met trilling. Ze hebben een speciale invloed op lichaam, emoties en geest. Klankschalen werken van nature harmoniserend. Ontdek, beleef en ervaar, via concert, massage of training.

De opleiding bestaat uit 3 modules

De opleiding is een na-scholing of bijscholing.
Welke is gericht op professioneel werken met klankschalen tijdens caochen, of het geven geven van een klank massage.

Tevens is het mogelijk een aangepast programma te volgen, om basis kennis van klankschalen op te doen.

Lees meer: Klankschalen opleiding en training

Diepe ontspanning en in harmonie met jezelf

Klankschalen 01

Dinsdagavond 28 november as - klankschalen ligconcert. 

Neem tijd voor jezelf en kom tot rust en in balans.

Klankontspanning Ligconcert

Een ligconcert is een streling voor lichaam en geest. Je wordt verwend met klanken en geluiden die invloed op je lichaam en je emoties hebben. Het brengt rust en ruimte waardoor je energie makkelijker kan gaan stromen. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen.

Tijdens een Klankontspanning ligconcert maken ik gebruik van akoestische instrumenten. o.a. klankschalen, gong, oceaandrums, sandawa, etc.

Een Klankontspanning ligconcert duurt ongeveer 1,5 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook), ontspannen en met de aandacht naar binnen gericht. De buitenwereld is wat verder weg, de toegang tot je intuïtieve vermogens verbeteren. Je lichaam en je geest worden aangesproken om tot innerlijke rust te komen.

Elke Klankontspanning – ligconcert wordt afgestemd op de aanwezige deelnemers. Het is keer op keer een nieuwe beleving. Na afloop van een klankontspanning – ligconcert nemen we tijd om de ervaringen te delen.

TIP: We raden publiek aan om een matje of dunne matras mee te nemen, zodat men het concert liggend kan worden ervaren en beluisteren.

Het resonatie concert is in centrum De Zin Stationslaan 32, 
aanvang: 20.00, zaal open 19.30uur;
bijdrage inclusief koffie/thee: € 15,--.

Lees meer: Klankschalen - Ligconcert, dinsdag 28 november 2017

Klankschalen, Meditatie en ontspannen

Een fijne kennismaking met klankschalen en het effect, kan tijdens een van de klankschalen (lig) concerten. 

Ook is een persoonlijke klankmassage een bijzondere ervaring ( hiervoor maakt u een persoonlijke afspraak).

Klankschalen, is meditatie en ontspannen te gelijk.

DE WERKING VAN DE KLANKSCHAAL

Wanneer een klankschaal beroerd wordt met een stok geeft de schaal een geluid, maar de schaal geeft ook een trilling. Soms is de trilling zo krachtig dat u deze met het blote oog kunt waarnemen. De trilling van een klankschaal is krachtig en verplaatst zich snel door een lichaam. Uw lichaam bestaat voor ongeveer 75% uit water. Het gevolg is een innerlijke massage, op cel niveau. Een gezond lichaam is goed afgestemd en trilt zuiver in een eigen frequentie. Bij een ziek orgaan of een blokkade, door emoties, is deze frequentie gestoord. U voelt u niet lekker in uw vel zitten, u bent gestrest en krijgt lichamelijke klachten. Door de trilling van de klankschaal zal het lichaam eerst mee trillen met de klankschaal en zodoende meegaan met de harmonische golven van de klankschaal. Daarna zal het lichaam weer overgaan in zijn lichaamseigen trilling. Dit proces is zelfs met Kirlian fotografie vast te leggen.

 

De energie van de klankschaal is zo fijn stoffelijk, dat het in ons energetisch systeem tot het zevende niveau inwerkt. Het duurt soms dagen voordat de trillingen zijn uitgewerkt en het lichaam zolang weer kan ervaren hoe het is om in balans te zijn. De mogelijkheid om stress tijdig te onderkennen wordt daardoor verhoogd. Omdat de klankschalen rechtstreeks inwerken op de spierlagen in ons lichaam kan stress ook directer worden uitgebalanceerd. Ideaal voor mensen, die langdurig of tijdelijk onder druk staan. Door de trilling, door de vibraties komen blokkades vrij, de spanning in de spieren zal verminderen.

De klankschaal is geen tovermiddel, het werkt volgens de natuurlijke effecten. Zo het is een natuurlijk hulpmiddel op weg naar ultieme ontspanning.

 

 

Klankschalen-Ermelo, een onderdeel van Ben...Onderweg, bied naast het verzorgen van Klankschalen concerten ook klankschalen aan.

Wilt u zelf met klankschalen aan de slag, dan kunt u deze nu zeer gunstig inkopen.

Wij bieden deze tegen 20 - 30% lager aan dan de meestal geldende winkelprijzen.

Neem contact op bij intresse.
Voorbeeld:

schalen ben

MELD U AAN VOOR

DE NIEUWSBRIEF

 

en blijf op de hoogte van
aankomende activiteiten